May 19, 2007, 12:40 PM

Това си ти 

  Poetry
510 0 1
Една мечта - това си ти, мечта, изгубена в душата.
Една душа - това си ти, заради нея аз живея на земята.
Една земя - това си ти, земя, изпълнена с желание.
И желание да кажа, пак ще си, овладяло моето съзнание.
И съзнание ще бъдеш ти, съзнание, отнесено в звездите.
Една звезда - това си ти, звезда отнесена с лъчите.

И топъл лъч - това си ти, лъч изгубен във небето.
Едно небе - това си ти, небе, посиняло от морето.
Едно море - това си ти, море, изгубено във мрака.
И мрак да кажа, пак ще си, докато стоя във тъмнината.
И в тъмнината искам да си ти, да ме държиш нежно за ръката.
И двамата да стоим във тишината,
И двамата да чакаме съдбата...

© Стелиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??