Feb 22, 2023, 6:56 PM

Този мъж 

  Poetry » Love, Free verse, Other
606 2 2

Искам този мъж в моите дни... в моите нощи.
Искам да заспива, да се буди до мен.
В дните светли да обича и кара усмивката ми да блести.
В тъмни нощи да прегръща нежно, да вълнува и обсебва съня.
Искам този мъж да държи моята ръка,
да ме пази в мисли и мечти – мен да търси в безнадеждността.
За мен да жадува неговата душа.
Ще му подаря чистотата на света щом отвори път за любовта.
Ще му дам покой под слънчеви лъчи, мечтите щом навън завали,
а огънят ми ще го топли в снежните дни.
Вятър ще повее, ще шепти – за двете му очи шепотът ехти.
Щом в сърцето ми обичта се съживи, а грях тялото плени,
на този мъж в нощта ще даря тяло и душа.
Две влюбени очи, две нежни ръце, него ще докосват 
и само него ще любят.
В този миг, думите ми да обиколят и до него да стигнат...
аз искам този мъж, само него в дни и нощи.
В очите ми искра гори.
Само този мъж е в моите мисли, сърцето ми плени
и само той в желание ме държи.

30.09.2018г.
 

© Цветомира Тошева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??