Feb 13, 2007, 5:07 PM

Този път ще се напия 

  Poetry
785 0 6

Този път ще се напия,
някак ми е много пусто.
От всички искам да се скрия,
да запълня празнината със изкуство.

Тази вечер само с пълната чаша
ще споделям и ще плача.
Няма вече любовта да бъде "наша",
безкрайна тишина ни е сега палача.

Този път ще пия до припадък
или по-добре до смърт.
Самота ми даде за подарък
и това ми стига за из път.

Тази вечер ще пия като мъж
... кълна се, всичко ще поправя,
че нали обичам истински веднъж,
но май е късно. Пия... и дано те забравя!

© Инсайд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??