И ето ме! Вървя по света,
а светлината озарява душата ми...
В този свят на любов, мир и надежда
аз вървя сред морето от хора...
На мечтите отдавна забравени
ще отворя вратата заключена...
усмихвам се – виж как блестят очите ми,
събрали в себе си цяла вселена...
Ето вижте, този свят – окъпан в любов,
как шепти в розов ябълков цвят...
и какво от това, че сняг заваля,
пролетта ще го стопли под своите крила...
И докосвам мечтите сега
и миг от вечност в шепи събирам
и с любов, светлина и надежда
аз вървя, вървя по света!
© Катя All rights reserved.