Jan 4, 2008, 10:25 AM

Трабант, модел 2007-ма 

  Poetry » Humour
1039 0 8

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Надявам се, с това измислено весело стихче, да не засегна нашите добросъвестни служители от КАТ! То е само за малко разтоварване в забързаното ни ежедневие!
 

Трабант, модел 2007-ма

 

Шофирам си Трабанта (модел 2007-ма)
с климатик, кожен салон и шибидак.
Включих си автопилота и не гледам,
че съвсем надясно е километражната стрелка.

 

Пускам от време на време DVD-то
или си слушам най-новото CеDе
и изведнъж с ужaс забелязавам -
палка ми размахва някакво ченге!!!

 

Бързо дръпнах надолу деколтето,
разголих до горе лявия баджак
и едва спрях, едва не отнесох
червения му нос, като клюн голям.

 

Изломоти някакво банално име,
отговорих му с треперещ, секси глас...
"Тоя май нещо не подава" - си помислих.
- Ще се глобяваме (ми вика) сега!

 

- Я задръж ми за малко тази палка,
докато извадя големия кочан
и ще ти покажа точно члена,
който нарушаваш, и ще те глобя!

 

Изморих се да го убежавам,
да жестикулирам с ръце и с крака,
ама накрая сам ми се предаде
и сега съм му асистентка добра.

 

Той размахва червената палка,
ваденето на кочана е от мен.
А на шофоьора, който нарушава,
показваме члена, по който ще е глобен!

 

Ако той размахне достатъчно парици,
тогава си прибираме кочана,
а за члена си траем, да го не види,
дори му закопчаваме, за път, колана...

 

От цикъла "Хумористични"

 

 

 

 

 

 

 

 

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??