Jun 23, 2007, 1:56 AM

Трака си от свалячи 

  Poetry
946 1 2
 Поредният сваляч
Като всички си - красив и коварен
 Душата ти не трогва се от женски плач
все повече и повече чакат за мистър Идеален...
 Какъв е този парадокс?
Колкото повече ги нараняват, те толкова повече обичат
 Какъв  е този парадокс
Жените все се съжаляват, но след женкари като теб продължават да тичат...
 Визията ти няма забележка
държанието като на майстор - плейбой
 за всяка ти си сладка грешка,
но аз не желая ти да бъдеш мой.
 Твойте ходове до болка са ми познати
банални думи, фалшиви обещания...
 Не ме омайва блясъка на очите ти
всичко в теб е с нежен полъх на страдания.
 Била съм мамена от такива
Много страдах и чаках като че ли от мъртъв писмо
 С такъв като теб никоя не може да бъде истински щастлива
Каквото и да правиш - все ми е едно :)

© Летисия Родейро All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Самата истина и до болка познати Факти!Браво!
  • Браво,браво.Вярно е ,че все повече и повече стават "боклуците" който срамят името на стабилния и сериозен мъж.Смятам ,че това е много на място.Поздрави
Random works
: ??:??