Nov 19, 2019, 7:53 AM

Трепет за любов 

  Poetry » Love
529 0 3

 

След залеза на всяка обич

настъпва мрак и тишина.

След залеза на любовта

си сам със своята тъга.

Поемаш ти по пътя нов,

за който чувстваш, че не си готов.

 

Усещаш ударите на една съдба,

запратила те празен по света.

Заключваш чувствата си с катинар

не ги даряваш вече като дар.


Мечтаеш си да срещнеш любовта,

в сърцето да изгрее светлина.

Копнежите да се усмихнат в нечии очи,

да те погали нежно мека длан

с обич да целуне някой твоите сълзи

и да се потопи с теб в прекрасен блян…




 

© Елена Трендафилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??