Oct 27, 2016, 3:05 PM

Трета, втора и първа степен „свян“ 

  Poetry » Phylosophy
303 0 0

Взе, че изрече:
„Обичам те...“, рухна и
ничком се свлече...

 

...............................................

 

Мигом изрече:
„Обичам те...“, рухна и
ничком се свлече...

 

...............................................

 

Докато рèче:
„Обичам те...“, рухна и
ничком се свлече...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??