Mar 2, 2016, 11:28 PM  

Трети март 

  Poetry » Other
266 0 5

Това е страната ни! На  много позната,
родина оставила вечни герои.
Единни били сме във вековното робство,
търпели сме низости през вековете безброй.
Изковали традиции със вяра в сърцата,
молитви редили за нашите деца.
Армия пращали в непосилните битки,
родината през вековете пак оцеля.

България  носи в себе си вяра,

завещана в сърцата много преди.

Братята солунски завещаха буквара,

любовта в сърцата нашите деди.

                                                                 03.03.2016г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??