Aug 20, 2010, 8:23 PM

Трева и снежинки 

  Poetry » Other
474 0 0
Трева и снежинки

Преди да те помоля да мълчим,
в очите ти дълбоко ще погледна
и всички наши хлипащи сълзи
ще се слеят
тихо,
до последната.
И всички наши женски снегове
ще се стопят от женските пожари.
Прощавай, мамо, че се виждаш в мен -
пияна от тъга, от мъж прошарена...

а искахме сърцето да крепим
и искахме косите им да пазим.

© Нели Славчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??