Oct 12, 2008, 9:49 PM

Тревожно мечтание 

  Poetry
372 0 2

Потопих се в очите ти, така са дълбоки.

Загубих се цялата и пътя към себе си.

Останах в зениците ти, това бе целта ми

и възнамерявам за дълго там да остана.

 

Докосвам ръцете ти, потръпвам от допира.

Така ми е хубаво, там, до сърцето ти.

Мислите с теб са, така ме е страх от което -

дали и ти с твоите при мен ще останеш.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??