Три цвята пепел днес ще ти създам -
три вида обич, във които
само аз ще те намеря…
И после ще си тръгна както вечно сам
живял съм и съм искал
с тебе да се слея…
Недей опитва да ми сложиш мост,
тиха среща днес е
самотата -
любовта ми, на неканен гост,
не искам да посрещаш
нежна, плаха…
Може само да оставиш, там, за мен
спомен - място да поседна
и да ми кажеш, със очите, този ден
дали за нас ще е последен...!
© Маломир Стръков All rights reserved.