Nov 26, 2008, 6:38 PM

Три стъпки Живот 

  Poetry » Phylosophy
800 0 17
Три стъпки...
животът е миг.
Две сърца
създали едно.
Тунел.
Светлина.
Плач.
Лица.
И радост
след всичко това.

Две стъпки...
животът е миг.
Въпроси много...
И вечно "защо"?
Мечти.
Падения.
Реалност.
Тъга.
И любов
след всичко това.

Eдна  стъпка...
животът е миг.
Всичко е ясно,
но е вече "било".
Сълзи.
Ковчег.
Пръст.
Пак лица.
И тишина
след всичко това.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??