* * *
Предмисъл си ми ти, предутро
и дълъг, дълъг ден.
Следзалез си ми ти и вечер –
следтишина.
* * *
Целувам те и те целувах
преди да те допра със устни.
Това сегашното е лудост,
а истинското бе
предчувствие.
* * *
Чувам пееш, а те няма.
Чувам, а те няма.
Хубава си, а те няма.
Виждам, а те няма.
© Райчо Русев All rights reserved.
...