Nov 9, 2006, 5:57 PM

ТриАда 

  Poetry
785 0 1
Страстно красиви очи и бедра напомнят марка парфюм, оставяща белег в лявото полукълбо, в което четиридесет и две еротични мисли и пози биват възпирани от мотива за еднодневната носна кърпа. Но Без страх, без срам, без капка милост физичното играе шахмат и губи от гросмайстора Душа, а Пилат Понтийски мие си ръцете пак и крещи някъде отдясно: "Ще сложа очила, Венера, за да видя грешните стъпки по парадоксалната пътека" (Посветено на феята на отпадналостта)


© Милан Миланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??