Mar 2, 2008, 10:44 PM

Трионите в душата 

  Poetry » Other
547 0 2

Нещо стърже в мен като трион -
сърцето ми, нещо непознато и странно...
Поглеждам се и питам се - какво ли е това?
Но болката, все същата, продължава да дълбае
надълбоко вътре, независимо дали душата иска...
То, сърцет,о все по-бавно започва да тупти
и сякаш душата късче по късче се вледенява...
Тогава се питам - какво, по дяволите, става?

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??