Jun 28, 2007, 8:57 AM

Триъгълник  

  Poetry
551 0 4
Живеем
в отделни квадрати,
но по равно делим
красив
равнобедрен
триъгълник
правоъгълен
аз
на квадрат
плюс ти
на квадрат
е равно на тя
на квадрат
квадратът
на един катет
не стига
за да я има
имаш
имам
винаги
ще трябват
трима
Живеем
в отделни квадрати
но по равно делим
красив
равнобедрен
триъгълник

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??