Feb 19, 2014, 12:29 AM

Тротоар 

  Poetry » White poetry
769 0 0

      Тротоар

 

Напукан тротоар

на тънки глътки

дъжда поглъща.

Моли се да спре.

Отпивам малко.

Хора минават

и се смеят...

 

2013.

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??