Apr 28, 2021, 9:29 AM

Труден за обичане 

  Poetry » Civilian
270 0 0

Труден за обичане

За мен време не всеки има,
а щом го намери ще е след толкова тичане.
Къса цвят и без да пита взима,
а после, труден съм бил за обичане.

И в най-цветния ден на пролетта
скъпите думи не са за изричане.
Тихо е. А ухае наоколо на любовта,
после, труден съм бил за обичане.

Ще дойде на гарата все някога влакът,
ще седна в купето след толкова тичане.
Ще махна с ръка, подпрял глава с лакът,
а после, труден съм бил за обичане.

Явор Перфанов©
25.04.2021 г.
Гара Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??