Изболелите ми дни
са най-силен
коз за преиграване.
Подстригани,
в черта,
мечтите
наново ще израснат.
Полираните стъпки
в бившите очи
заливаме с очакване.
Подритваме
усещанията
в мигове.
В ръцете
топлим
неизказаност.
Търси ме...
Аз съм!
Познатата ти Непозната.
Половин от Всичко.
Остатъчност
до пълното достатъчно.
Предизгревна.
Непримирима.
Истина.
Аз съм...
За теб ли?!
За теб съм разрез.
И трудна за обичане.
(все още)
Сърцата са подписани.
Поискахме... и бяхме.
Последствие.
Причинни.
Облечени
в измачканите силуети.
В Признания. Моментни.
И сме...
Сега е никога. Без утре.
А утре...
Въпросни
в откровения пресричани.
Условни до доказване.
Търси ме. Аз съм.
За мен ли...
Все още трудна за обичане.
© Киара All rights reserved.