Jul 28, 2021, 12:32 PM

Трудно ли е 

  Poetry
248 0 2

Трудно ли е, мечтите си да следваш,
да не се отказваш дори за ден?
Трудно ли е, в себе си да вярваш,
да не оставяш крилата си в чуждите ръце?

 

Трудно ли е, да не се предаваш
дори когато вече сили нямаш?
Трудно ли е, отново да повярваш,
след като си с наранено сърце?
 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??