Jan 16, 2010, 9:20 PM

Трудно ми е да мълча 

  Poetry » Other
765 0 0

Вярваш ли на птиците,
когато танцуват над града?
Дали не кроят нещо?
Трудно ми е да мълча!

Вярваш ли на дърветата,
когато ни дават плода?
Дали не искат нещо!?
Трудно ми е да мълча!

Вярваш ли на предметите,
когато неподвижно си стоят?
Защо на тях им е писано
все да си мълчат?

Вярваш ли на любовта ми,
когато съм ти казал „да”?
Защо все ме съдиш?
Нима не знаеш,че
трудно ми е да мълча!

 


© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??