Oct 3, 2017, 2:34 PM

Truffes 

  Poetry
497 0 3

 

Меко горчив шоколад на бургаския бряг
дъжд и вятър 
танцуват листата –
октомврийски макове

 

под счупен чадър –
най-слънчевата усмивка на лятото.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??