Трябва ли да ми липсваш?
Трябва ли да плача?
Трябва ли да страдам
и да ме поглъща здрача?
Трябва ли да слушам
само тъжни песни?
Трябва ли тъй бавно
да потъвам в бездна?
Трябва ли да пиша,
да ми бъде гадно?
Без дори да те обичам
ме раняваш безпощадно.
Трябва ли да помня
малките си грешки,
и да те проклинам,
и да ми е тежко?
© Ралица All rights reserved.