Mar 20, 2013, 10:35 PM

Трябваше, но някак си не е... 

  Poetry » Love
616 0 1

 

Трябваше да ми е някак пролетно
и  да цъфтят в душата ми цветя.
В къдриците  ми да играе вятъра.
В очите ми  да е безкрайна синева.
 
Трябваше да ми е някак пролетно.
Трябваше и слънчево да е...
Защо сковава  студ гърдите ми?
Пролетно ли? Слънчево ли?
 
Трябваше, но някак си не е...

 

 
 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??