May 15, 2013, 7:52 PM  

Тръгна си и ти 

  Poetry » Love
724 0 3


 

                                              „А тръгвали ли са си влакове от теб? 

                                             От твоя свят. От гарите ти. От душата ти...„

 

                                                                                                                                   Селвер 

 

 

 

Влакът тръгна! Тръгна си и ти!

Останах пак сама със тишината...

В едно леглоостанало без сън,

и с поглед, търсещ теб във тъмнината.

 

 

Влакът тръгна! Тръгна си и ти!

След тебе  синьото престана да  е синьо.

След теб остана тежък дъх на самота...

(с горчив привкус на  изветряло вино)

 

 

Влакът тръгна! Тръгна си и ти!

След теб  наситена до черно е тъгата.

Боли душата, а не  ми останаха сълзи.

След теб  безлична е дори и самотата.

 

 

Влакът тръгна! Тръгна си и ти!

Мислите за  теб останаха  без вяра.

Пристигаме и тръгваме от този свят сами...

Светът за обичта е първа и последна гара!

 

 

 

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Пристигаме и тръгваме от този свят сами...
    Светът за обичта е първа и последна гара!"
    !!!!!!!!
  • Благодаря за редакцията, Тома
    Имам проблем с клавиатурата...знам, ще я сменя
  • Попромених последния ред, защото в първоначалния му вид клонеше към безсмислица. Не знам какъв редактор (софтуер) ползвате, но имаше последователни интервалим тук-таме във всяка строфа.
Random works
: ??:??