Jun 16, 2011, 11:23 AM

Тръгна си ти 

  Poetry » Love
746 0 1

Обеща ми

 как винаги ще мога да разчитам на теб,

как ще си точно тук, до мен - завинаги...

Но тръгна си ти...

Искам пак да мога да те видя,

пак да погаля лицето ти, да чуя гласа ти,

пак да ти кажа колко те обичам.

Но тръгна си ти..

Без дори да се замислиш колко болка ще причиниш...

Тръгна си ти...

Животът продължава да се върти около мен,

но това вече няма значение -

той е празен, щом ти не си в него..

Бих дала всичко да си отново до мен

поне за ден,

но това е невъзможно, защото

ТРЪГНА СИ ТИ!...

© Вероника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Животът продължава да се върти около мен,
    но това вече няма значение..."
    ... животът продължава и това има значение!Трябва!
    харесах!
    поздравления
Random works
: ??:??