Mar 4, 2018, 9:49 PM

Тръгвайки 

  Poetry » Civilian
290 1 2

                                                                        и

                                                                  достигна

 

                                                                        до

                                                                лихварство

 

                                                                 тръгвайки

 

                                                                        от

                                                               вехтошарство

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??