Aug 23, 2018, 7:56 PM

Тръпно ... 

  Poetry
307 0 2

 

 

 

 

 

Животът ромоли край мен,
аз унесено го слушам.
Денят отново сменя ден,
а в душата ми е душно.

 

Утрините вече си броя,
мъгливи, слънчеви, и росни,
но се сливат те в една
от която чакам нещо още ...

 

Може би последен дар,
непоискан и неслучен,
разгарящ сетния пожар,
изпепеляващ те беззвучно ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??