Feb 14, 2012, 9:07 PM

Тук и сега 

  Poetry » Phylosophy
502 0 2

Завесата пред теб се вдига,
пиесата отдавна свърши,
минало и бъдеще се сливат
във едно безвременно сега.
Ти си тука - вечно настояще,
малка точка от безкрая
и безкрай във цялата Вселена!
Ти си Вечен Огън във света,
Светлина от Нищото пресътворена
и Любов от Пламъка новородена -
малка, но Божествена Искра!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??