May 26, 2021, 5:52 PM

Твоето име любов 

  Poetry » Love
453 1 0

Попитай луната за мен, когато в съня ти ще идвам.

Навярно съм плах и смирен, но твоето име на сън ще бълнувам.

Попитай морето защо, тъй силно така се бунтува.

Навярно копира от мен, сърцето ми нежно за теб се вълнува.

Красива си ти, любима на всички,

между безброй звезди пак ще се взирам за твоите мили очички.

Не мисли за мен, че аз далеч съм от Рая,

стига ми само да знам че ти обичаш ме силно и това ще бъде до края.

Твоето име любима, за мен е безценния зов,

в сърцето ми място за теб ще го има, така ще наричам те тебе любов. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??