May 3, 2013, 5:25 PM

Твоето момиче 

  Poetry » Love
770 0 6

 

Аз съм твоето светло момиче, 

свежо утро в съня ти посърнал,

спомен, лудото в мене прегърнал, 

който в дните ти тъмни наднича.

 

Аз съм твоето синьо момиче, 

стръкче полъх в отдавнашен ден,

пясък в лунен пейзаж, неизгребан,

на косите ми днес заприличал.

 

Аз съм твоето тъжно момиче, 

залък хлад по очите ти бледи, 

непременна тревога по дните, 

там, където до болка се вричам.

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??