Nov 14, 2008, 9:48 AM

Твоите очи 

  Poetry » Love
558 0 3
И сега отново срещам твоите очи,
не не мога нищо да ти кажа.
И пак сърцето във окови трябва да мълчи,
трябва вечно да живее във лъжа.

А така самотен ми изглеждаш ти,
сякаш няма кой да чуе твоя зов.
Но аз те чувам, моля, не тъжи,
съжалявам само, ч  не мога да ти дам любов.

Искам само да ти кажа тайната си аз,
имам нужда ти да чуеш моя вик.
Но как да кажа като вече нямам глас,
защото аз съм век, а ти си миг.

Знам, че всичко ни разделя,
но ти дори не знаеш още.
И сякаш страхът чувствата ми определя,
когато търся те, но само нощем...

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??