Aug 3, 2018, 1:03 AM

Твоите стрели 

  Poetry » Love, Other
392 4 5

Намерих те, когато спрях да търся –

отгоре Господ сякаш те свали.

Изваял те е ювелирно с пръсти

и ти е дал купчина със стрели.

 

Стрела за сила и стрела за слабост,

стрели за удоволствие и страст,

стрели за ревност, за любов, за сладост,

стрели за отмъщение и власт.

 

Ала лъкът умишлено не даде

на теб, за да решавам само аз,

кога мишена тялото да стане

и от какъв нуждая се романс!?

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??