Jan 11, 2023, 2:03 PM

Твоите сълзи от моите очи 

  Poetry » Erotic, Humour, Parody
271 0 0

Потекоха ми сълзи

Искаш ли салфетка да се избършеш

Не, избърши се с моята ръка

Аз казах сълза, а не кърма

© Luvcho Kaluvcho All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??