Jul 13, 2011, 10:47 PM

Твоя 

  Poetry
689 0 0

Здравей!

Каква необичайна среща!

Видях те, да не ме следиш?

Прокрадваш се, зад ъгъла надничаш

и шепнеш ми, че още ме обичаш.

А аз... желая те, чак тръпки ме побиват

от шепота, от нежните целувки,

ръцете ти как тялото ми галят.

Очите ти ме карат да забравя

коя съм, откъде ли идвам?

И вечер до кого заспивам.

Обичам те, не мога да отричам...

 

© Десислава Балакчийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??