Oct 30, 2022, 10:43 AM

Твоя 

  Poetry
251 0 0

И любовта, и

обичта са твоя, щастие,

украса! 

 

................................................

 

друга редакция:

 

Украса твоя,

щастие, и любовта,

и обичта са!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??