May 28, 2007, 9:09 PM

Твоя поглед... 

  Poetry
569 0 0
Помня аз деня,
твоя топъл поглед опитах се да уловя,
гледах те и не можех да се спра,
усещах  как отвътре започвам  да горя,
а отвън... разтапях се като леда...
изглеждаше щастлива,
усмихната и адски красива
и знаех че нещо има,
но осъзнах го чак след година...


© ДЕЙВИД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??