Aug 26, 2007, 7:26 PM

Твоя съм 

  Poetry
839 0 3
Бяха вече мои всички звезди. Беше вече мое небето. Бяха вече мои всички вълни. Беше вече мое морето.  
Подаряваха ми всички кораби. Подаряваха ми и всички цветя. Подаряваха ми птици, облаци. Подариха ми самата Луна.  
Подариха ми цялата обич под Слънцето. Поднесоха ми всички Космоси. Бях господарка на Вселената.   Не бях само на себе си. Твоя съм

© Цветелина Дианова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??