Apr 25, 2009, 6:09 PM

Твоят парфюм 

  Poetry » Love
719 0 1

Вдишвам парфюма ти,

оставам бездиханна

от срещите с теб,

полудяла съм.

Вдишвам и още ухае

от бурната нощ,

останал е спомен.

И лъха на нежност.

Вдишвам, ароматът ти

ми носи наслада

и аз все повече страдам

от изгряващото слънце...

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудно ми е дали насладата идва само от парфюма? Сигурно ще да е от бурните нощи.Чао, Ели!
Random works
: ??:??