Apr 15, 2011, 1:14 PM

Твоят поглед 

  Poetry » Love
802 0 0

Твоят поглед


 
Не можех да го видя, но го усещах -
по мен, 
върху мен,
в мен,
дълбоко в сърцето ми да наднича...
Така нежен и чувствен,
толкова силен и плътен,
прикрит и неприкрит,
болезнен и неутешим...
И толкова нараним...
Понякога в секундите засечени
се сливаше с моя...
И бе изтръпващо, силно,
ала разсечено от на Съдбата развоя.
И остана в мен запечатан дълбоко,
горещ и изстиващ, по мен излят,
твоят поглед с нежен карат.


24.05.2003 г.

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??