Aug 10, 2011, 11:10 PM

Твоята чаша 

  Poetry
448 0 0

Колко голяма е твоята чаша?

Колко големи са твоите дни?

Пълни са с радост,

любов

и очакване,

пълни са с мъка,

тъга,

тъмнини.

Спираш

и тръгваш,

падаш,

пак ставаш.

Уж човек си,

а пък летиш.

Имаш дом - цвете,

имаш дом - планини.

Знаеш ли?

Колко голяма

е твоята чаша?

Ще се напълни догоре.

Искаш ли?

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??