Feb 1, 2007, 11:41 AM

Тя 2 

  Poetry
686 0 4

                          

 

 

Красива е, не е лъжа.

Забавна е, така е, да.

Обича те, не споря,

Но само за едно те моля:

 

Нейната любов запoмни, но моята завинаги запази!

© ДиДиТо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??