Sep 19, 2012, 4:37 PM

Тя 

  Poetry » Other
881 0 15



Жената,
която все нагоре гледа,
в очите на птиците
която се взира
и мечтае
за крилете им,
обича да слуша
дъжда.

Усмихва се на птиците
и те на нея.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??