Sep 10, 2020, 6:17 PM

Тя 

  Poetry » Free verse
488 1 0

Тъмните черни облаци в мен събуди,

неочакваната буря.

Появи се като мълния,

пълна с живот и свободен дух

и с находчивост и вярност

се запъти към мен-

опитомената вълчица. 

Жадна за игри

със страст и лекота

за копнеещата дивота.

Настървеният глад и грешният поглед

засилват желанията в мен.

Знам, че си грях, 

а така ме привличаш?!

Да тръгна ли с теб 

към бездната безкрайна?

 

© Теодора Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??