Jan 10, 2021, 11:35 AM  

Тя, дъщеря ми 

  Poetry » Other
778 2 3

Разхвърляна, объркана, но търсеща.

Енергия и смях и тишина,

една душа от вятъра понесена,

на смелите криле на младостта.

 

Музика и смях ехтят в безкрая, 

миг по късно - плач и самота.

Безброй посоки има, но не знае,

с коя да тръгне по света.

 

От мен си тръгва, с вятъра поела,

с мечти огрени нейните очи,

след миг се връща рамене привела,

от мъдростта на сбъднати мечти.

 

Как искам да й дам крилата свои,

как искам да й дам безброй мечти.

Простора да й подаря, да може

свободна и безгрижна да лети.

© Гълъбина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??