Mar 17, 2015, 7:42 PM  

Тя е! 

  Poetry » Love
463 0 1

Щом я погледнах, помислих си: Тя е!

Без миг колебание, без капка шега.

 

Щом заговори ми, казах си: Тя е!

Отговор ясен, и лесен и бърз.

 

Когато поисках я, знаех го: Тя е!

Толкова прост е измислен светът.

 

Тя е! Крещя го. Повярвай, така е!

... и пожелай ми утре късмет!

© Максим Недков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??