Aug 19, 2010, 8:43 PM

Тя е някъде там... 

  Poetry
686 0 8

На Земята има много жени

със красиви тела и очи.

Но коя от тях, ми кажи,

е родена за моите мечти?

И знам, че някъде я има -

красива, умна и добра.

И тя ме търси лято, зима,

а образите ни са в нашите сърца.

Защото двамата сме половинки от една

 разкъсана на две душа!

 

И вашата е някъде в нощта!

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??