Aug 16, 2020, 1:54 PM

Тя не вярва в последно гадаене 

  Poetry » Phylosophy
783 8 14

Всичко с марка „последно”навява

непоследна тъга във душата.

И подскачат верига от зарове

що подхвърля дланта на съдбата.

 

За последно „Ези” – и усмивка.

За последно „Тура” - страховете

стягат здраво и дърпат каишката.

Предпоследно или за последно…

 

Сетно утро. И нощ, и целувка,

и последна възможност за прошка.

Самота за последно (до утре).

Някой горе подрежда колодата.

 

Може би за последно. Кой знае?

Най-отзад понакуцва надеждата.

Тя не вярва в последно гадаене.

И умира (по принцип) последна…

 

 

© Дочка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??