Nov 29, 2007, 9:18 AM

Тя ще дойде 

  Poetry » Love
730 0 20
Много нощи наред си мислила
и после заспивала неубедена,
къде ли ще е скрит смисълът
на вечната житейска сцена?

Много лица си поглеждала,
какво ли се крие във тях?
В пъзел си ги подреждала,
едни с гняв, други със смях.

Много за тях си страдала,
защо ли го няма точно това,
по което на сън си си падала
да се превърне в твоя съдба?

Много усмивки ти остави
в нечии жадуващи те очи.
Но така е, какво да се прави,
разминават се често мечти.

Много надежда си съхранила
в очакване на пролетни дни.
Тя ще дойде и то подранила,
пролет китна за влюбени души.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??